Spread the love

PaltaffischIkväll träffas paltkokare, politiker och andra prelater för att organisera ”Palt mot rasism”. Projektplanen har valsat runt i skolor, politiska partier, företag och ideella organisationer. Flera har mer eller mindre formellt fattat beslut om att koka palt och servera den tillsammans med samtal om alla människors lika värde.
Under mötet ikväll kommer vi att få koll på hur många paltar som är klara  för kokning från respektive organisation, förening och företag.Vi kommer också att sätta målsättningen för evenemanget – om skolor och andra inrättningar blir med handlar det inte längre om 2000 paltar utan om uppemot 10 000 – och det 5 dubblar i sin tur även samtalen om mänskorättsfrågorna.

Tankarna om den lilla palt-handboken kryddad med visdomsord om paltet, växer.  Tack vare alla roliga kommentarer och folkhumorn.  Eller var sägs om; Bättre en palt i handen än tio åt skogen eller den gyllene regeln:  ”Palt som ni vill människor skola göra Eder, den palten ska ni ock göra för dem”

Ett förslag till affisch är framtaget – sponsrat av Linjalen 3.0  och Lokaltidningen har meddelat att de kommer att vara på plats. Läs mer om projektet ”Palt mot rasim” 

Plats: Vuxenskolans lokaler, Volgsjövägen i Vilhelmina
Tid: 18.00 – ca 20.00.
Alla intresserade är inbjudna!
Ta på  idealistrocken och praktikermössan – nu hjälps vi åt att rigga – smidigt och smart !

Projektplan Palt mot rasism (PDF)

Minnesanteckningar möte 140508 (PDF)

[hr]
[wp_ad_camp_1]
[hr]

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *