Intressant statistik om vad vi tjänar och dessutom en undersökning om hur svenskarna vill att det ska vara, tror att det är respektive fakta om hur det är egentligen.

Klyftorna Sverige fattig rik

Inez Abrahamzon
Processledare, journalist och moderator. Jag skriver krönikor, debatterar och vill gärna locka människor att tycka till och påverka. Gillar också att leda processer och projekt. Jag har alltid varit engagerad i samhällsfrågor och för mig har det handlat mer om att agera än orera. Sån är jag fortfarande. Tidigt engagerade jag mig i bygderörelsen och för att fler skulle komma till tals än potentaterna började jag utveckla mer demokratiska metoder. Seminarier blev verkstäder och idéerna har använts i såväl landsbygdsriksdagar som små möten. Föreläser gärna eller leder processer, anpassade för sammanhang och önskat resultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *