Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  

”Hänt i Veckan” samhället har slagit igenom när media och sociala medier drar igång ett drev mot förre finansministern Anders Borg utifrån rykten och andrahandsuppgifter som säger att han visat snoppen och kallat kvinnor för horor. Vi har med rekordfart kommit tillbaka till 1800-talet då människor sattes upp i en skampåle framför kyrkan och det var tillåtet för att spotta och håna personen i fråga. Det hade ingen betydelse om anklagelserna var sanna eller inte. Folkmobben och prästerskapet dömde. Det är skrämmande hur lågt ett civiliserat samhälle kan sjunka.  Det här handlar inte om att försvara Anders Borgs eventuella handlingar. Utan det handlar i högsta grad om etik och moral.

Anders Borg som inte längre har några politiska uppdrag och egentligen inte är någon officiell person för Sverige har varit på en privat fest i skärgården.  Vi kan anta att det var en fyllefest, där det sägs att Anders Borg blivit stupfull, visat snoppen, kallat kvinnor för hora och blivit allmänt hotfull. Än så länge har inte någon från festen polisanmält honom. Frågan är vad är det för brott han har begått?

Det vi har i media än så länge är bara andrahandsuppgifter. Ryktena på Facebook har också varit tillräckligt för att ett polisbefäl har polisanmält honom. Dessutom har kändisadvokaten Elisabeth Massi-Fritz fördömt hans agerande och anser att Anders Borg borde polisanmäla sig själv. Jag undrar om Elisabeth Massi-Fritz var på festen eller om hon har trovärdiga vittnesuppgifter för att göra detta uttalande. Eller är det bara skvaller hon använder sig av? Vi måste kunna lita på att advokater och poliser följer lagen och utgår ifrån att personen är oskyldig tills brott har bevisats. När det gäller Anders Borg finns uppenbarligen inga gränser och inga spärrar. Det är inte bara rättsväsendet som löper amok, kommentarer på sociala medier är minst sagt skrämmande och ärekränkande. Folk hävdar att Anders Borg alltid trakasserat kvinnor, att han är en lögnare och skitstövel. De ger igen för hans politik som finansminister. De skiljer inte mellan sak och person, utan Anders Borg har blivit ett allmänt villebråd.

Är det inte dags att vi sansar oss lite. Snälla har vi inte kommit längre än skampålens tid på 1800-talet. Vad sysslar vi med? Har vi inte viktigare saker att tänka på än hörsägner och allmänt skvaller. Jag såg generalsekreteraren för advokatsamfundet Anna Rambergs blogg. Hon skriver: ”Alla de som nu kommenterar och ger uttryck för mer eller mindre starka och känslosamma synpunkter, var de med på skärgårdsfesten? Är det någon av alla dessa krönikörer och skribenter som har en aning om vad som ägt rum?”

Det måste vi verkligen fråga oss! Ärligt talat, har vi inte viktigare frågor att rasa över än att en fd finansminister visat snoppen?

Ni som dömer och föraktar, vet ni vad ni talar om? 

 

 

 

Dela:

56 Thoughts on “Anders Borg är satt vid skampålen, poliser, advokater och pöbeln spottar”

 • Ja jag kan ju tycka att det finns värre saker att diskutera och att det kanske räcker nu? Ja ibland blir det tokigt! Så släpp och gå vidare men en del människor får näring av att gapa och trycka till, bara väntar på att någon offentlig känd person ska ”göra bort” sig. Vänd blad nu och gå vidare, det finns viktigare saker att prata om som händer i vårt land! Det många andra dom viftar med snorren i helt andra syften, mycket värre syften men om dom är det ingen som skriver eller trycker till?

 • nej jag var inte på festen var du det ?,men om hälften av det som sägs är sant så är de illa nog ! om en kvinna hade gjort liknande vad hade hänt då ?? nu backar många upp med äh de var väl inte så farligt mm som om en vuxen person inte kan ansvara för sina handlingar …

 • Han är ingen politiker längre och när han gjorde sitt arbete inom regeringen så gjorde han ett bra arbetet. Han har endast dragit lite skam över sig själv, vad fn är det att skriva om? Skriv om allt skit som pågår bakom kulisserna, vi kan ju börja med fritidspolitikern Löfven. Det Anders Borg gör privat har vi inget att göra med, ska vi säga så tant Lotta Gröning.

 • Bra där Lotta. Det är många som jag känner, som visst var på den där festen! Själv var jag inte bjuden, så därför har jag svårt att kommentera exakt vad han gjort och sagt. Men tiden lär väl visa vad som egentligen hänt! Snart är det dags för såväl kräft- som surströmmingsfester. Då blir det full fart i sociala medier. -Många att hänga ut? Såväl personer som pillisnoppar?

  • Jag vidhåller faktiskt att borg är en offentlg person fortfarande.
   Hans uppdrag gör att han innehar en otrolig massa information
   och hans beslut omfattar och påverkar en otrolig massa
   människor och då skall man inte pladdra i fyllan eller efterfyllan
   och villan på facebook !

   Widar skriver ”Till skillnad mot andra människor som plakat och
   totalt gör bort sig på liknande sätt så hamnar Borgs elände i pressen.”

   NEJ, det hamnade inte i pressen, Borgs såg till att det serverades
   pressen, Tacka den för att Cristina Fitzgibbons inte kan ha en
   sådan ”facebook-sladdertacka” eller ie …-bock, som vice Ordf.

 • Anne Ramberg som hållit sig undan från media – med all rätta eftersom hennes Advokatsamfund granskar sina medlemmar själva och systemet runt advokater har nått vägs ände .. media har valt att inte granska Advokatsamfundets bristande tillsyn av de egna medlemmarna. Nu ploppar Anne Ramberg upp med ett uttalande som fångas upp av flera aktörer och sprids . Detta blir en testballong för om Anne Ramberg är förlåten .. tyvärr är min uppfattning att Anne Ramberg främst går sina egna ärenden när hon ger sig in i ”snopp-debatten”

 • Om Anders Borg inte ansett att han gjort ngt fel hade han väl inte bett om ursäkt för sitt beteende utan stått upp för sina åsikter, full som nykter?

  • Han bad om ursäkt om han hade varit otrevlig, inget annat av allt skit som nu skrivs. Lätt att döma utan att veta.

  • Du måste ha tolkat allt fel!
   Han bad om ursäkt för att han tyckte att han hade gjort fel. Det brukat man kalla för att man står för sina handlingar.
   Om man har sagt något som man ångrar, då ska man inte stå upp för sina åsikter, utan be om ursäkt för det man gjort.

 • Problematiken ligger ju i att en offentlig (vit) man återigen uttryckt sig sexistiskt och förväntar sig att komma undan med en ursäkt om att han var ”för full” och beklagar sitt beteende. Det är så vanligt förekommande att folk nöjer sig med den ursäkten. Samtidigt som unga kvinnor beskylls och skambeläggs ifall de råkat dricka för mycket och sedan blir våldtagna eller sexuellt trakasserade. Men det ÄR inte okej. Kan man inte hantera spriten utan att det ska gå ut över andra borde man inte dricka den. Men det är ju lätt att vara efterklok, misstag kan ske, inga konstigheter. Men tyvärr – det beteende man uppvisar på fyllan blir ju oftast en direkt feedback på vad man har för åsikter eller tendenser i sig från början. Det är ju ingen hemlighet att man blir väldigt ärlig och rättfram på fyllan. Problemet är inte att Anders Borg drack och betedde sig illa i sig, det har nog de flesta gjort. Problemet är att det kom fram en sexistisk, svinig man i samma veva. Och det räcker nu. Sådana åsikter ska fördömas. Sådana åsikter och uttalanden ska bekämpas. Om det krävs en offentlig ”häxjakt” för att få ett slut på dessa oändliga påhopp av kvinnor så tänker jag stå med högaffeln och heja på. Jag är trött på att bli förryckt pga mitt kön. Jag är trött på att inte bli tagen på allvar. Jag är trött på att slå dövörat till när en man kallar mig hora. Att förminska en folkgrupp är alltid första steget mot våld gentemot den folkgruppen. Och kvinnofridsbrott är ju ingenting som hör till ovanligheten. Vi måste börja någonstans, och val av språk är en bra plats att börja.

 • Tack! Äntligen någon som inte dömer i förväg. Det är en sorglig historia men jag var inte där och vet inte om den är sann.

 • Ni som inte tycker att det är något att bry sig om – Tänk ett varv till! Hade ni fortfarande tyckt att det är hade varit en struntsak om det hade varit en närstående som t ex. en bror, syster, fru, flickvän eller bästa vän som drabbats av Borgs agerande. Han är en fd. politiker och då får man acceptera att man fortfarande anses som ”officiell person”

  • Hade det varit en nära vän, kanske du hade haft vittnesuppgifter att åberopa och inte bara mediaskvaller.

 • Man kan hävda hur mycket som helst att Anders Borg inte är någon politisk person längre och han skall lämnas i fred men i verkligheten så var han en av sveriges största makthavare under en rad år och tog många beslut som påverkade vanliga människors liv. Det var en bostadspolitik som gav upphov till bostadsbrist, det var utförsäkring av svårt sjuka och det var nedrustning av försvaret. För att nämna några. Att han sedan när han slutade gick direkt till näringslivet för att casha in är inte heller okontroversiellt.
  Självklart skapar det uppmärksamhet när det går rykten om hans personliga agerande.
  Att han själv förvärrar allt med konstiga ursäkter där han inte kommer ihåg något men inte gjorde något brottligt eller ber om ursäkt till de ”som tagit illa vid sig” gör inte saken bättre. Påhoppen på Anna Kinberg Batra är också extrema där han i praktiken kallar henne omdömeslös i generella termer för ett uttalande som var trots allt nyanserat
  Nyanserade var dock inte alla de som läst att han anklagades för att sexuella övergrepp men tyckte att ”det händer alla” eller att det är bara att ”gå vidare”. Det är egentligen den stora skandalen vid sidan av Borgs kollapsade ”krishantering” med utfallet mot sin gamla kompis Anna som bottenpunkt.

 • Det pratas överallt om detta, i media så klart, det generar klick och läsare, men även på på arbetsplatser och andra sociala medier.
  Han är ett känt namn och en rätt offentligt person så att detta blir en nyhet är inte konstigt tycker jag.
  Jag håller med om att man inte ska döma någon i förhand och det gör jag absolut INTE. Tids nog får vi veta vad som egentligen hände, om man nu är intresserad av det.
  Det är tyvärr inte Anders Borgs beteende som gör mig förbannad , tråkigt men sant, hans beteende är jag som kvinna rätt van vid. Att bli kallad hora eller tafsad på är inget nytt, jag är i 50-årsåldern och har så länge jag kan minnas tänkt mig för när jag möter någon eller är ute när det är mörkt.
  Utan det är alla dessa kommentarer som i huvudsak fälls av andra män, som stöttar och tröstar, som gör mig så förbannad och ledsen.
  -Det har hänt oss alla…
  -Stå på dig…
  -Så fick dom äntligen se en riktig k-k…
  -Han var ju så stressad, inte konstigt att han fick en blackout…?
  Dessa kommentarer av samma män som säger sig vilja stå upp för kvinnor, män som säger att det är fördjävligt det som händer på festivaler, att kvinnor ska kunna vistas ute utan att va rädda, män som skulle bli skogstokiga om man kallade deras döttrar eller fruar för hora.
  Ska det kunna ursäktas i framtiden på detta vis?
  Så länge det inte är en invandrare eller flykting förstås.

  Ps! Jag är inte vänster eller feminist eller särskilt PK, jag är bara så less på att behöva hör sånt här försvaras, oavsett om Anders Borg har gjort något eller inte.

 • Vilket j-a fjant !

  Bryr mig inte om vem det är eller då men de flesta har väl vart riktigt på fyllan o gjort bort sig.
  Annars borde det väl tillhöra allmänbildning !

  • Precis och då lär man sig snabbt att med
   det uppförandet får man inga brudar…..

   Med risk för att tjata är dock problemet att den
   j-kla token pladdrar och dessutom på Facebook !

 • Först och främst, det är inte normalt att vifta snorre, kalla sina medmänniskor för nedlåtande epitet, detta ska inte bara viftas bort. Framför allt inte från en person som i vissa kretsar nästan helgonförklarats. Jag har också varit berusad, dock har jag aldrig känt en oemotståndlig lust att göra som herr Borg. Läste även inlägget av Widar. A. Han kallar polisen som anmälde detta omdömeslös? vad vet Widar eller jag om den polisen? Nej Borg, börja nu ta tag i dina problem.

  • Börja du med att googla på Norrmalmsbefälet ifråga.
   Sedan är det så, vare sig du vill acceptera det eller inte,
   dina lustar inte är nå´n måttstock för alla andras.

   Jag återkommer med, VAD hade han på facebook att
   göra ? VAD är det för vits med att be människor som
   inte ens var på ön, än mindre på festen att göra,
   istället för att söka upp värd och de han ev. varit
   misshaglig emot.
   Han hade aldrig blivit ursäktad av mig via facebook,
   never.
   Hade han tagit mig i skrevet hade han troligare fått
   bada och hade han kallade min avgudade Dan se´n
   40 år för hora hade han blivit halvt ihjälslagen om jag
   klarat av det. Av detta sluter jag mig till att det är bra
   mycket skarvat av vad som försiggått PLUS att jag
   tycker det hedrar alla övriga deltagare inkl. Dominika
   att ingenting läcker ut. Det läckage som förevarit
   hitintills står ”facebookhjälten” själv för !

 • Det är mänskligt att fela, men var och en bör ta ansvar för sina handlingar. Denna ursäkt hade gjort det:
  ”Jag har betett mig oerhört illa och det finns inga ursäkter för mitt beteende. Inga. Jag kommer börja gå i terapi för att få hjälp med mitt kvinnohat, och tills jag kommit tillrätta med det tänker jag inte röra en droppe alkohol. Jag är medveten om att mitt beteende inte går att ursäkta med stress, trötthet eller fylla och jag inser att mitt agerande kommer ifrån en problematisk kvinnosyn som jag delar med de flesta män, oavsett nationalitet och kultur. Till de kvinnor som jag kränkt vill jag be om ursäkt. Till de män som tycker att ”sånt händer” vill jag säga att ni är en lika stor del av problemet som jag. Vi måste alla ta vårt ansvar för hur vi agerar. Jag tänker börja nu.”

  Citat ellenblogg

 • Hur vet Aftonbladet att det tidningen skrev (!) också hände? Källorna lär ju inte framträda och bekräfta.

  • Det är väl lämpligt om man tappar medvetandet av fylla..?
   Sitting duck att anklagas för vad som helst efteråt.

  • Som sagt. EN uppmärksamhetssökande tonåring som vill
   berätta för alla att han var packad och fått en brud isäng
   natten som gick……..

 • Tänk om Anders Borg vore en högt uppsatt SD -are undra hur rubriker och media-drevet hade hanterat en sådan händelse. Nu var det en av etablissemangets höjdare och det kanske blev som en storm i ett vattenglas hos etablissemangsmedia och med hjälp av dem snart nertystat

 • Intressant när Lotta fördömer andras spekulationer, men skriver ”Vi kan anta att det var en fyllefest”. Det är väl lika mycket spekulationer det.

  • Och om det hade varit på en konsert och det var en invandrarkille som tar andra män i skrevet, visar könsorganet och skriker fula könsord till kvinnorna i närheten????

  • Hej Janne.

   Kul länk med utslätade könsjamsare är inte så kul.

   Att ”göra en Borg” är i mina ögon så illa man kan göra:
   söka uppmärksamhet på facebook, JESUS.

   Intill dess att gossen vaknar och inser att det är detta som
   är problemet ÄR han faktiskt inte värdig förtroenden att
   inneha infoirmation och fatta beslut som rör hundratusentals
   eller miljoner, jakanske t.o.m miljarder människor.
   Jag skulle i dagsläget vara mycket nervös över att ha en
   ”facebookpladderbock” som vice Ordf. i ett företag som
   anlitar mig.

 • Jag vill börja med att klargöra att jag inte var på festen, att jag inte vill döma A Borg på hörsägen innan jag vet mer. Dock måste jag kommentera efter att ha läst alla inlägg och synpunkter ovan. Lotta, du missar en viktig poäng, Borgs beteende har startat en viktig principdiskussion. Jag ser ledsna män och kvinnor som uppriktigt beklagar att så många slätar över och bortförklarar. Jag ser män och kvinnor som är så vana att sånt här händer på fester att de inte ser något fel i Borgs beteende. Jag ser kvinnofientliga män som får bekräftat att det är helt ok att göra en Borg och jag ser frustrerade upplysta som tror vi hamnat på 1900-talet. Fundera över vilken grupp du tillhör, vilka fördomar du går omkring med och vilken respons ett beteende såsom det beskrivits (kalla kvinnor för hora o slampa, ta män på könsorganen) borde få. Om Borg verkligen gjort detta vet jag inte. Men om så är fallet, är lösningen att hyssja ned de som tycker att detta är avskyvärt beteende och skambelägga de som är kritiska. Eller är det kanske de som inte står upp för alla människors rätt att slippa bli utsatt för ett fyllo som beter sig illa och ofredar sexuellt och verbalt som ska skämmas. Debatten handlar för min del inte i första hand om personen Borg utan om handlingarna han påstås ha utfört och den position i samhället han fortfarande har. Jag har ingen aning om. vad han gjort, men jag tycker det är sunt att reagera kraftfullt på alla som slätar över och accepterar denna typ av beteende. Fortsätt debattera principfrågan. Alla har inte hängt med in i 2000-talet.

 • Tycker det är intressant att dessa feministiska kvinnor i media som är mest drivande i denna fråga och hävdar att Anders Borg kommer undan bara för att han är man,är samma kvinnor som brukar hävda att när en offentlig kvinna som begått fel får kritik så är det bara för att hon är kvinna,intressant med denna dubbelmoral.

 • Ut i vår hage finns sändare och mottagare. Lyssnar du på P1, kan du inte motta P3 samtidigt, eller hur? Dessutom i ärlighetens namn: kan någon svära sig fri från att inte ha ”horat” någon gång i livet? Ordet syftar på en person, som sålt sig för pengar. Det är gott nog om vi alla städar i den omedvetna del av oss själva. Dock är det mänskligt beteende att vi lägger det där ute först på någon, tex ”Anders” eller ”Lotta” för att förhoppningsvis till slut se det, som den spegel neuron, den är. Det är tid för oss alla, att börja hämta hem våra egna ”flyktingar”, som vi lägger på andra. Det bör hålla oss sysselsatta ett bra tag framöver 🙂

 • Hörde dig i studio ett. Det som fastnade för var att du sa att Anders Borg förnedrar sig själv och att det därför räcker nu. Förstår vad du menar och det gör att det tragiskt. Tror att det blir starka reaktioner när folk anar att det är något som inte stämmer. Hans val av fästmö är obegripligt, man har uppfattat Anders Borg som extremt seriös och Dominika Petnisky som icke seriös.

  • Bästa Lisa J

   Se där kom vidimeringen av vad jag skrev till Louise Ekberg.

   Dessutom har du mycket mycket fel när du skriver:

   ”man har uppfattat Anders Borg som extremt seriös och Dominika Petnisky som icke seriös.”

   Det är ingen man som INTE uppskattar Dominika, hon är riktigt tilltalande och charmig om
   än ingen skönhet men väl så attraktiv och det är din avund och känsla av hot som får dig
   att skylla din och dina sunkiga ”medsystrar” att hysa dessa åsikter för du vet innerst inne
   att din ??? inte skulle säga nej ! han bara vågar inte säga emot dig föt husfridens skull.

   Det är synnerligen oseriöst att gaffla på facebook tillika feministiskt !

   PS Kan inte låta bli att vara manschauvinistisk. DS

 • Otroligt att en sådan skarp människa som jag anser Lotta Gröning vara nästan försvarar Anders Borg! Självklart har hon rätt i sak nämligen att ingen ska dömas på hörsägen. Nu verkar det inte vara fallet då Anders Borg själv gått ut med offentlig ursäkt. Visserligen så är han ej längre i regeringsställning men innehar tunga poster inom svenskt näringsliv i olika företag som är börsnoterade.

  Om det nu är sant att han har kallat kvinnor för horor och slampor så är det ett vokabulär som ligger eller åtminstone fram till den ”påstådda” handlingen har legat latent hos vederbörande. Eller så kanske vi kan skylla allt på Kinnevikskoncernen som verkar vara en tummelplats för diverse ”kukmätningar”…

  • Lotta är skarp, det råder det ingen tvekan om. Dessutom är hon inte längre en riktig Sosse, men hur tar hon sig ur det? Kjell Olof Feldt hade samma problem. Om Lottas knivar är skarpa och slipade så kan jag konstatera att Louises knivlåda inga skarpa knivar har.

  • Bästa Louise,

   föreslår du läser din egen insändare.
   Så mycken motsägelse på så litet utrymme är nog svårslaget.

   Oavsett bevekelsegrund tycker jag det är feminint gulligt av Lotta Gröning
   att försvara Anders Borg som definitivt av dig sparkas på i god rovdjursanda
   utan det bittersta fog enligt din egen uppgift, när han definitivt ligger utslagen,
   betydligt mer utslagen än på festen ifråga.
   Det hade du säkert gjort om han snubblat på sig själv på bryggan också……

   Som de flesta verkar du vara fylld av avundsjuka mot Anders och nedlåtenhet
   mot Dominika som den polska mm hon är vilket är synnerligen vanligt bland er
   fiiina FP, f´låt, L-sunk.

   Det märkliga är dock att ingen utom Cristina Fitzgibbons verkar ha förstått vad
   denne mycket sent i puberteten hamnade gosse EGENTLIGEN ställt till med.
   Att supa skallen av sig och ägna sig åt tonårsplumpheter i hans ålder i ett
   slutet sällskap är de facto inte problemet.

   PROBLEMET är den totala omdömesbristen när han kvicknar till att öppet
   gå ut på facebook av allt man i bakfyllan kan ta sig för.
   DÄR är den sagolika omdömeslösheten blottställd.
   Vi får hoppas han gjorde det efter han bett värd och gäster om ursäkt MEN
   dessvärre tyder inte formuleringen på facebookinlägget det, utan mer på
   ” f-n va´ball det var igår kväll och jag är….” typ.
   Att Cristina Fitzgibbons inte vill ta sådana risker med sitt företag att ha en
   pladdrande vice ordf. med en tonårings omogna sökande efter
   uppmärksamhet är i mina ögon fullständigt rätt och ett beslut med stor insikt.
   Lotta, du har många gånger fel i mina ögon men du har min respekt för
   att du är en snäll om än blåögd människa.

 • Det faktum att ärendet polisanmäldes kanske är Anders Borgs enda möjlighet till upprättelse i det fall utredningen kommer fram till att han inte begått något brott.

 • Bra Lotta!
  Vi delar inte uppfattning om allt här i världen, men att rättsstaten är grundläggande. De som offentligt och via socialamedier dömer en människa är direkt stötande. Att poliser lägger tid på att själva polisanmäla detta är DIREKT felprioriteringar. De tar upp en utredning på rykten, när de samtidigt omedelbart lägger ned ex-vis villainbrott som kan kränka folk till den milda grad att de känner sig tvingade att flytta och kanske riva upp barn från skolor och jobbyten för de vuxna. Eller att tonårspojkar blir misshandlade och rånade, men det läggs ned omedelbart. Om vi kan enas om att bli tagen på könet är den grövsta PÅSTÅDDA handlingen så skulle jag hellre bli det än att få min pojke misshandlad eller få ett villainbrott. Polisen lägger tom ned misshandel som filmats av identifierbara poliser som sprayar gas mot barnfamiljer i samband med fotboll. Att denna polisman gör denna anmälan är hån mot alla som drabbats av våld och kränkningar av gärningsmän och än värre poliser där det finns bildbevis! Att en fristående advokat vill tjäna enkla PR poäng på skvaller är förståligt, men hennes trovärdighet hos mig skadas väsentligt. Hon om någon borde hålla sig för god för dylika kommentarer.

  Tycker faktiskt att ett par andra, då aktiva politiker, borde hudflängas än mer! Främst de som höjer ett vapen i form av tillhygge eller än värre kraftigt rattfulla! (En tom förnekade och blev frikänd för att ha druckit efter olyckan, men dömdes för nästkommande kraftiga rattfylla) Det är direkt fara för liv!

  Bra Lotta!

 • Tack Lotta! Helt plötsligt verkar alla tycka att Aftonbladet är ett seriöst nyhetsorgan och att ett ”icke namngivet vittne” är det absolut bästa att citera!

 • Det gamla uttrycket gäller fortfarande . Gör vad du vill men var beredd att betala priset . Gäller Borg också . Priset beror på din position i samhället

 • En vit fd framgångsrik man måste väl ha all rätt i världen enligt Grönings logik att bete sig på ett sätt som det honom behagar på i fyllan. För i efterhand är det väl ändå synd o slå på ngn som ligger . Tror nog detta visar på den burgna klass som föder o göder varandra o där Gröning ingår som skvallertant när det passar o moder teresa när så påkallar.Synd om AB?
  Inte ett smack . Skriv istället om de det verkligen är synd om som tjejer/kvinnor som av män med taskig kvinnosyn får leva med att kallas horor genom livet.
  Gå ut o be om ursäkt på fb utan veta för vad o sedan påkalla under vilken hemsk press han levt under medan kulorna rullat in senaste månaderna. Ynkligt är bara förnamnet. Att han sedan beskyller AKB för dåligt omdöme är ju närmast farsartat efter vad hans beteende/omdöme satt igång.

  • Men snälla Lotta – Anders har ju själv gått ut och bett om ursäkt för sitt dåliga uppförande! Har väl inget att göra med skvaller och skampåle?!

 • Att släta över en sån grej är ok när det gäller vissa men inte när det gäller andra. Det beror på vem personen är Gillar man personen så slätar man , o vice verca. tänker på Trump . Han råkade bara säga pussy och hela världen blev kränkta. sug på den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *