Spread the love

Vi som startat den här sidan heter Lotta Gröning och Inez Abrahamzon. Vi har jobbat med lokal utveckling länge och insett att mycket måste vi göra själva. Det lokala hör ihop med det globala. Individen har en nyckelroll. Om Nelson Mandela präglats av bitterhet istället för mod hade han aldrig kunnat påverkat politiken i Sydafrika som han gjorde.

Dela:

One Thought on “Första inlägget på nya bloggen”

  • Tack för bra initiativ! Men hur tänker ni? Utifrån den ca 300 år gamla genomruttna UTGÅNGSPUNKTEN – som möjligen! kunde anses relevant vid industrialismens födelse, när jordens biosfär var kapabel till självläkning? Eller har ni tillägnat er den nya UTGÅNGSPUNKTEN, vars grund är faktumet att Jorden nu är dödssjuk – och mänskligheten är i fara?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *